Të gjitha kategoritë

Avantazhin tonë

Pas çdo marke të suksesshme, qëndron një prodhues i besueshëm. Klientët besnikë vlerësojnë kuptimin tonë të plotë të objektivave të tyre komerciale dhe mënyrën se si t'i përmbushin ato, ndërsa klientët e rinj mund të sigurohen me përvojën tonë dhe përpjekjen tonë për t'ju ndihmuar të keni sukses.

Produzione Qualita

Kompania ka më shumë se 10 vjet përvojë në shërbimin e prodhimit, teknologji profesionale të prodhimit dhe punëtorë industrialë të aftë. Ne kemi krijuar një aleancë të thellë strategjike me furnizuesit e najlonit, poliestër, material elastik, veçanërisht distributorin Lycra. Për të promovuar inxhinierinë e produkteve të reja me çorape dhe ndërmarrje makinerish, gjithashtu kanë një reputacion të mirë duke udhëhequr trendin e zhvillimit në industri.

Çorape të thjeshta, të thjeshta dhe të rehatshme për femra me ngjyra të forta janë të disponueshme në shumë ngjyra
Çorape të thjeshta, të thjeshta dhe të rehatshme për femra me ngjyra të forta janë të disponueshme në shumë ngjyra
Mëso më shumë Na Hulumtimi
Çorape të lezetshme të hënës për femra Çorape pambuku premium me porosi me shumicë me shumicë për femra
Çorape të lezetshme të hënës për femra Çorape pambuku premium me porosi me shumicë me shumicë për femra
Mëso më shumë Na Hulumtimi
Fije të mbuluara me Spandex 2075 për lulëzime të bukura me lule të prodhuara në Kinë
Fije të mbuluara me Spandex 2075 për lulëzime të bukura me lule të prodhuara në Kinë
Mëso më shumë Na Hulumtimi
polyester 75D /72F/2 High Stretch Textured Polyester DTY Imitation Nylon Yarn for knitting fabric
polyester 75D /72F/2 High Stretch Textured Polyester DTY Imitation Nylon Yarn for knitting fabric
Mëso më shumë Na Hulumtimi
Nylon yarn ACY yarn Air Covered Yarn For Making Machine Use Socks Yarn 100% Nylon Knitting Yarn
Nylon yarn ACY yarn Air Covered Yarn For Making Machine Use Socks Yarn 100% Nylon Knitting Yarn
Mëso më shumë Na Hulumtimi
fije poliesteri 75d36f2 kopje fije najloni me cilësi të lartë çmim të ulët të bërë në fabrikën e Kinës SGS
fije poliesteri 75d36f2 kopje fije najloni me cilësi të lartë çmim të ulët të bërë në fabrikën e Kinës SGS
Mëso më shumë Na Hulumtimi
Fije gome latex 63# fije gome elastike fije elastike e lartë fije e dyfishtë e mbuluar me material elastik Për doreza
Fije gome latex 63# fije gome elastike fije elastike e lartë fije e dyfishtë e mbuluar me material elastik Për doreza
Mëso më shumë Na Hulumtimi
3070 Fije të mbuluara me material elastik me ajër elastik Fije elastike me najloni ACY
3070 Fije të mbuluara me material elastik me ajër elastik Fije elastike me najloni ACY
Mëso më shumë Na Hulumtimi
polyester yarn 50d36f2 copy nylon yarn high elastic polyester yarn for knitting vamp
polyester yarn 50d36f2 copy nylon yarn high elastic polyester yarn for knitting vamp
Mëso më shumë Na Hulumtimi
RCY 110D7575 fije poliesteri me fije gome elastike me porosi për çorape
RCY 110D7575 fije poliesteri me fije gome elastike me porosi për çorape
Mëso më shumë Na Hulumtimi
ACY 2030 Fije rrethore thurjeje fije pa tegel e mbuluar me ajër fije material elastik
ACY 2030 Fije rrethore thurjeje fije pa tegel e mbuluar me ajër fije material elastik
Mëso më shumë Na Hulumtimi
1207575 Fije e mbuluar me gome RCY Elastike e larte per çorape me elasticitet te larte
1207575 Fije e mbuluar me gome RCY Elastike e larte per çorape me elasticitet te larte
Mëso më shumë Na Hulumtimi
150/48 ACY shitje e nxehtë fije najloni e mbuluar me ajër elastik për thurje çorape
150/48 ACY shitje e nxehtë fije najloni e mbuluar me ajër elastik për thurje çorape
Mëso më shumë Na Hulumtimi
50D36F2 fije poliesteri dope e lyer blu, fije poliesteri me elasticitet të lartë për thurje çorapesh dhe vamp
50D36F2 fije poliesteri dope e lyer blu, fije poliesteri me elasticitet të lartë për thurje çorapesh dhe vamp
Mëso më shumë Na Hulumtimi
fije thurjeje poliesteri fije e lyer me gome lateksi 1207575 fije elastani e mbuluar dyshe per çorape
fije thurjeje poliesteri fije e lyer me gome lateksi 1207575 fije elastani e mbuluar dyshe per çorape
Mëso më shumë Na Hulumtimi
FD Acy 2030 Fije me shitje të nxehtë Fije të mbuluara me ajër për prodhimin e çorapeve
FD Acy 2030 Fije me shitje të nxehtë Fije të mbuluara me ajër për prodhimin e çorapeve
Mëso më shumë Na Hulumtimi
75D36F2 fije poliesteri shumëngjyrësh fije poliesteri me elasticitet të lartë me çmim të ulët shitje direkte e bërë në fabrikën e Kinës SGS
75D36F2 fije poliesteri shumëngjyrësh fije poliesteri me elasticitet të lartë me çmim të ulët shitje direkte e bërë në fabrikën e Kinës SGS
Mëso më shumë Na Hulumtimi
FULL DULL fije poliesteri 75D36F nim DTY fije për thurje çorape
FULL DULL fije poliesteri 75D36F nim DTY fije për thurje çorape
Mëso më shumë Na Hulumtimi
fije gome elastike fije e mbuluar per çorape me fije lateksi fije gome poliesteri e mbuluar me material elastik DCY 1407575
fije gome elastike fije e mbuluar per çorape me fije lateksi fije gome poliesteri e mbuluar me material elastik DCY 1407575
Mëso më shumë Na Hulumtimi
75d/36f/2 fije poliesteri me dope me lyerje me shtrirje te larte me shumice Imito kopjimin e fijeve poliester
75d/36f/2 fije poliesteri me dope me lyerje me shtrirje te larte me shumice Imito kopjimin e fijeve poliester
Mëso më shumë Na Hulumtimi
Me kalimin e viteve, ajo është shitur në Azinë Juglindore, Azinë Qendrore, Afrikë, Evropë, Amerikën e Jugut dhe rajone të tjera.
rajonet
Amerikë
Evropë
Azia Juglindore

Brazil

Francë

Ukrainë

Egjipt

Afrika e Jugut

Uzbekistan

Indi

Korea e jugut

Vietnam

Fabrika jonë

Vlera e prodhimit është të paktën 30 ton DTY, 11 ton fije të mbuluar dhe 10 ton najlon kopje në ditë. Mjedisi i pastër dhe i pastër i punishtes është një parakusht për prodhim efikas për të reduktuar papastërtitë dhe konsumimin, funksionimin e rregullt dhe sistematik të makinës në mënyrë që të maksimizohet shkalla e përdorimit.

fabrikë
fabrikë
fabrikë
fabrikë
fabrikë
fabrikë

Lini një mesazh

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në mënyrat e mëposhtme dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Çfarë lloj fije mëndafshi dëshironi?

DTY
ACY
DCY
Kopjo najlon
Material elastik
tjetër

Kategoritë e nxehta